Hoe veilig is een gesloten groep op Facebook?

Groepsnaam

Wanneer de privacyinstelling van uw groep 'Gesloten' is, kan iedereen met een Facebook-account de naam van de groep zien. De naam van de groep verschijnt in de zoekresultaten op de sociale netwerksite, in het profiel van de leden en in de nieuwsgeschiedenis met de naam van de groep op de muur van de nieuwe leden wanneer ze lid worden. Iedereen die op een link klikt die hen doorverwijst naar de groepspagina, ziet zijn naam bovenaan het scherm.

Ledenlijst

De lijst met leden van een gesloten groep is zichtbaar voor alle Facebook-gebruikers, ongeacht of ze bij de groep horen. De lijst met leden verschijnt aan de rechterkant van het groepsprofiel voor leden en in het midden van het profiel voor niet-leden. Een klein aantal willekeurige groepsleden verschijnt in het profiel en door op de link 'Alles weergeven' onder die leden te klikken, wordt de volledige lijst weergegeven.

inhoud

Wanneer uw Facebook-groep gesloten is, hebben alleen leden toegang tot inhoud die door anderen is bijgedragen; Niet-leden kunnen de inhoud niet zien. Dit omvat foto's, video's, discussies en berichten op de muur. Alles geĆ¼pload of verzonden door groepsleden naar de pagina is echter zichtbaar voor alle andere leden; U kunt niet iets publiceren dat alleen beschikbaar is voor bepaalde groepsleden.

Nieuwe leden

Een Facebook-gebruiker die lid wil worden van een besloten groep moet hiervoor toestemming vragen. Een groepsbeheerder beoordeelt elk lidmaatschapsverzoek en keurt het goed of wijst het af. Geen enkel lid kan de volledige inhoud van de groep zien totdat hun bestelling officieel is goedgekeurd.

Interessante Artikelen